Followers

Thursday, June 2, 2011

D'HERBS: JULIET BEAUTY SOAP


HARGA PASARAN: RM19.90
HARGA TAWARAN: RM17.00

TELAH PUN BERADA DI PASARAN!!!!!!!!!!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MENCUBA!!!!!!!!!!!

JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN
KULIT CERAH SEMPURNA SEAWAL 3 HARI

Juliet Beauty Soap dihasilkan daripada herba-herba dan gabungan susu untuk mendapatkan hasil yang bermutu tinggi dan kaya dengan vitamin E dan C. Juliet Beauty Soap mencucu dengan lembut, meyegar, melembab dan mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit wajah seawal tiga hari. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGGUNAAN:
Buihkan Juliet Beauty Soap sapu dan urut perlahan-lahan selama 1-2 minit, bilas sehingga bersih. Untuk mendapatkan kesan yang terbaik guna 2-3 kali sehari. Untuk siang hari gunakan Diamond Foundation utk kesan yang lebih baik.

3 comments:

  1. salam..macam mn nak mendapatkan juliet beauty soup ini

    ReplyDelete
  2. boleh sms 0174422191 @ 0195417696 untuk oder.

    ReplyDelete
  3. salam.. ada x testimoni pengguna2 produk nie? kalaw boleh yg tanpa pakai make up lah sbb skg nie byk produk kecantikan yg letak gmb testimoni pkai make up..so mcm mana nk tahu berkesan ataw x kan cam tu..

    ReplyDelete

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!