Followers

Saturday, April 12, 2014

MONOPOD MURAH READY STOCK


Assalamualaikum.... Ada sesiapa yang tahu tak apa itu monopod? Dan ada yang teringin nak memilikinya? Kali ni monopod for handphone sahaja. hehe. Bagi sesiapa yang tak tahu lagi, monopod ni best tau especially kepada mereka yang sukakan bergambar secara selfie gituwww. hahaha. Like me ;p ! *alamakkkk ketahuan pulak -_-".

Bila kita guna monopod ni, yang best nya, kita dah tak payah susah payah nak cakap kat kawan-kawan or org lain macam ni, "ehhhh boleh tolong ambilkan gambar I tak?" 
Kita dah boleh snap gambar sendiri. Meh I tunjuk rupa monopod tu..



 Yang wayer color2 tu la org pggl shutter... tp yg 2 utk iphone..korang jgn silap beli pulak..
pky fon android pastu p beli shutter iphone mmg sah2 xleh guna la...so kna la pky shutter android...


yg nie pulak holder (kiri) & monopod (kanan)...


haa...nie la rupa shutter utk (android).. ^_^
stock bertingket_tingket..hehe..

Monopod ni sesuai untuk semua jenis smartphone kecuali tab, ipad dan mini ipad.
sesuai sgt lah untuk siapa yang suka travel,hadiri majlis-majlis and holiday..hehe..
puas hati bergambar taw !.. ^_^


MEREKA YANG YG SUKA TRAVEL & SELFIE ^_^

 HAA...puas hati..1 bilik blh nmpk...

 satu family boleh bergambar...xdew la slh sorg xda sbb kna tlg ambk gmbr... :P


 beznya..blh nmpk permandangan dkt blakang..

 aummm..yg couple xperlu risau lg klw nk snap pic berdua..xyah susah2 suruh org lain snapkn... ^_^

ada monopodkan sng..smua blh bergambaq.. frends forever nieyh..hehe 

AMACAM??? BERMINAT???
NAK ODER???

SMS/WASAP 019-4420177

SET LENGKAP!!
MONOPOD+HOLDER+SHUTTER (android)

HARGA: RM55.00 FREE POSTAGE!!!

019-4420177

Saturday, March 15, 2014

DEWY EXTRA WHITENING





HARGA PASARAN: RM65.00
HARGA TAWARAN: 2BTL RM100
HARGA BORONG: 
10BTL X RM32
50BTL X RM29.00

DROPSHIP DIPERLUKAN......











Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax).

Kenapa perlu pilih DEWY...


✔ TERJUAL 1000 Botol dalam 2 minggu!!!!
✔ 1 Scoop Dewy = 50 BIJI BUAH OREN
✔ Mudah dibawa ke mana sahaja
✔ Rasa yang sedap
✔ Harga yang berpatutan tapi anda dapat KESAN YG HEBAT
✔ Mudah diambil - terus di makan begitu sahaja
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement - Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit,
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Mengebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,mengurangkan jeragat
✔ Melembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata




Kandungan di dalam Dewy :

Sakura Extract (Bunga Sakura)



Buah Camu Camu (50X kandungan Vit C semulajadi dari Buah Oren)



Beeswax (Lilin Lebah)
Acerola Cherry
Grapeseed Extract
Hyaluronic Acid
Pearl Powder
Hydrolized Collagen
L-Glutathione
Multiple Stemcell
Maquiberry
Blueberry
Strawberry
Cranberry
Tomato
Kiwi
Apple
Papaya




Siapa yang sesuai makan Dewy?
⇛Wanita dan lelaki
⇛Ibu Hamil 5 bulan keatas
⇛Ibu yang sedang berpantang dan menyusu



Cara pengambilan :
⇛ SETENGAH SUDU KECIL/ SETENGAH SCOOP terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari : Rasa manis buah
⇛ Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
⇛ Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan

KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g
(1 Botol kegunaan sebulan jika ambil setengah scoop sehari)


KAMI ADALAH STOKIS SAH DEWY
NEGERI KEDAH. 0195417696

Monday, February 17, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN


HARGA PASARAN: RM250.00/30SACHETS FREE 1BTL VIT.C
HARGA TAWARAN: RM170.00 TERMASUK POS SMNJG
HARGA BORONG SILA SMS@WHATSAPP 0195417696
DROPSHIP DIALU2KAN

KINI DALAM PACKING BARU!!!
DALAM KOTAK YANG MENARIK!!!!


PERTAMA DI MALAYSIA!!
ANTI-AGING & SUN-BLOCK SUPPLEMENT 

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :
• Merangsang kolagen kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

 

7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik 


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell
, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose,  Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract,  Vitamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon


nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.
mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit.
melambatkan penuaan dgn efektif.



TESTIMONI



Datin Dr. Halina (isteri angkasawan negara) turut menyukai khasiat SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN. Pastinya kerana kesannya yg mujarab telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj.










Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!