Labels

***BELIAN JIMAT*** (4) 1001 (4) A.LAZO PERFECT CARE (2) ANUGERAH (5) ATIKA BEAUTY (1) AURA (6) AURAWHITE (2) AWET MUDA (22) BIO SYIFA' (2) BREAST (1) BSY (2) BUMIDOTCOM (1) CATALYST (2) COFFEE (22) COLLAGEN (6) D'ARISHA QAIRA (1) D'HERBS (27) DARA AROMATHERAPY (3) DARA NATURAL HERBS (1) DCL (4) DE BELLA (1) DELIMA (4) DEWY (1) DUNIA HERBS (1) ECR (1) Emilay (2) ERA EDAR (3) FACE MASK (3) FASHION (1) FELLINA BEAUTY (2) FEREENA (4) FINAQISTA (1) FORTUNE RESOURCES (2) FZ's HERBS (3) GAMAT eMAS (1) GIFFARINE (13) HARGA RUNTUH (1) HEIGHT UP (1) HERBA WANITA (2) HOUSEHOLD (2) HPA (2) HR MARKETING (5) IPCD (1) IRICH (2) IZ (4) IZEARA (1) JAMU JELITA (1) JAMU RATU MALAYA (6) JERSLIN (2) K-WHITE38 (1) KOLAGEN (33) KONGSI MAKLUMAT (3) KOSMETIK (44) KULIT (119) LANGSING (52) MAVELLOUS (2) MEGAH PERAWAN (5) MINSYAM (3) MISTINE (1) NAK SIHAT (46) NATASYA (1) NOVA (1) NURBEAUTYLINE (3) NURIZ (1) ORANG KAMPUNG (2) PANTIES (1) PAYUDA (15) PEMAKANAN SUNNAH (1) PENCUCI WANITA (10) PERAPIAN HARIAN (1) PERKASA (14) PERSADA (5) PINKISH (4) PINTAR (11) Power bank (2) PRODUK FIR (6) PRODUK THAI (45) PUTIH (1) RADIANCE SIGNATURE (1) RAMBUT (11) RAWATAN (1) RAWATAN ISLAM (9) RENOWN HERBAL (2) RESDUNG (5) ROYAL (1) SABUN (27) SARANG BURUNG (2) SCRUB (1) SECRETLEAF (6) SEDAPMALAM (59) SENDAYU TINGGI (15) SERI DEWI MALAM (1) SERI MAHKOTA DEWA (7) SERI WAJAH (2) SET BERSALIN (1) SIREHEMAS (4) SMART HERBS (2) SNE (1) SPA SALT (1) TANAKA (1) TESTIMONI (9) TREENEA (1) TRISIXTY (1) TUALA WANITA (1) USHINE (2) V ASIA (13) VIDA BEAUTY (1) VITAMIN (2) WANGIAN (9) WHITE BEAUTY PERFECT (4) WONDER GLOW (2) ZMASHA (3) ZOFEA (1)

Followers

Thursday, November 20, 2014

MAVELLOUS XLITE



HARGA PASARAN RM88.00/12SACHETS
HARGA TAWARAN: RM70.00
POSTAGE RM6 SMNJG/RM10SS




BUANG LEMAK DEGIL DALAM MASA 7 HARI SAHAJA
SEGELAS SAHAJA SEHARI, RAMAI DAH BERJAYA!!!

Hanya serendah RM88, anda mampu turun 5-7kg
Bukan cakap kosong, ramai yang dah berjaya

Antara kisah kejayaan pengguna kami
✔ baju lama-lama muat kembali
✔ dulu beli baju xxl, sekarang muat saiz "M"
✔ kawan2 ofis mula tegur badan dah tak macam pelampung

Produk Gerenti Jadi!!! MaVellous jenama pelopor dalam Stem Sel Tumbuhan di Malaysia memperkenalkan MaVellous Xlite, formula terlengkap Pengurusan Berat Badan berasaskan PhytoCellTec Malus Domestica (Sel Stem Apple), Ekstrak Green Coffee, White Kidney Beans, L-Carnithine, Citrus Aurantium, Garcinia Cambogia, Wheatgrass dan Fiber larut. MaVellous Xlite terbukti dapat menurunkan berat badan dengan mudah, cepat dan selamat. Bertindak dengan lima cara :
1. Meningkatkan Kadar Metabolisma
2. Menyahtoksin
3. Menghalang Penyerapan Karbohidrat
4. Mengurangkan Selera Makan
5. Melawaskan Pembuangan Air Besar
6.Membakar Lemak



Dan ramai pelanggan yang telah turun berat badan. Lihat Testimonihttp://on.fb.me/ThiDQT

Testimoni : http://goo.gl/FBzScO





HARGA BORONG SILA SMS@WASSAP 0195417696

6INCH BODY SERUM





TIDAK PANAS !
TIDAK MELEPUH !

TIDAK MENGGANGGU ORANG SEKELILING DENGAN BAU YANG KUAT !

Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
Stem Cell Formula

Produk 100% Bebas bahan kimia
Produk 100% Bebas Paraben
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
Menghilangkan parut & selulit lama
100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.

6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!


Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.

SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.

CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch bo
dy serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 



“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa



## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …





CANTEK MANEES


HARGA PASARAN RM39.90/250ML

POSTAGE RM6 SMNJG/RM10SS

AGEN DIALU-ALUKAN. ..
SMS@WHATSAPP 0195417696 


Manfaat Cantek Manees

。Membantu mencerahkan kulit 
。Membantu menghilangkan bau badan
。Membantu menyihatkan rambut
。Membantu mengecutkan jerawat
。Membantu menahan selera makan
。Membantu melegakan sakit kepala/migrain
。Membantu membersihkan darah
。Membantu membekalkan tenaga
。Membantu merendahkan kolestrol
。Membantu menghilangkan buasir
。Membantu menghilangkan keputihan
。Membantu mengatasi masalah senggugut
。Membantu merawat luka bersalin
。Membantu menghilangkan kelemumur






[ Didalam CANTEK MANEES ada kandungan AIR MAWAR ]

Disebalik keindahan warnanya ternyata bunga mawar memiliki manfaat bagi dunia kesihatan dan kecantikan. Bagi dunia kecantikan, bunga mawar sering dijadikan bahan untuk perawatan wajah, kulit dan rambut. Sedangkan dalam dunia kesihatan, bunga mawar dijadikan sebagai ubat untuk beberapa penyakit.

Kelebihan Air Mawar didalam Cantek Manees kepada tubuh Wanita:

> Membantu Mengatasi Jerawat
> Membantu Merawat Kulit
> Membantu Menyihatkan Rambut
> Membantu Menyegarkan Mata
> Membantu Miss "V"
> Membantu Anti Penuaan
> Membantu Mencerahkan Wajah
> Membantu Mengatasi Kulit Kering dan Sensitif
> Menaikkan Seri Wajah
> Membantu Mengatasi Penyakit Kulit


[ Didalam CANTEK MANEES ada MADU ]

Ingat x semalam sy ada share ttg Khasiat Air Mawar?
Hari ini sy nak share pula ttg khasiat MADU...!

Sudah sejak lama madu dikenal sebagai bahan makanan yang memiliki khasiat baik untuk kesihatan mahu pun kecantikan.

Khasiat Madu didalam Cantek Manees kepada tubuh Wanita:

- Menambahkan stamina dan membekalkan tenaga
- Madu boleh dijadikan sebagai sumber tenaga
- Meningkatkan metabolisme tubuh
- Mengandungi agen antioksidan yang boleh mengurangkan aktiviti yang memusnahkan sel
- Melancarkan peredaran darah
- Melancarkan sistem pencernaan
- Digunakan sebagai mengubati luka-luka
- Sesuai untuk kecantikan dan menjadikan kulit lebih licin dan halus
Si Cantek Manees ada Aloe Vera

ALOE VERA berupaya Menghilangkan PARUT, JERAWAT, JERAGAT & KULIT KERING tanpa Perlu Wajah Anda Mengelupas dan Kemerah-merahan!

RAHSIA Mengapa Cantek Maness Menjadi kegilaan Wanita utk mendapatkannya :

● Melindungi Kulit Dari Sinar UV
● Kulit Wajah Berseri Dengan Ketara!
● Kulit Lebih Lembab Sehingga 3x Ganda!
● Kulit Lebih Cerah Sehingga 3x Ganda!
● Melambatkan Proses Penuaan
● Parut memudar lebih pantas
● Jerawat degil mengecut lebih pantas
● Jeragat menipis 4x ganda






Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!