Labels

***BELIAN JIMAT*** (4) 1001 (4) A.LAZO PERFECT CARE (2) ANUGERAH (5) ATIKA BEAUTY (1) AURA (6) AURAWHITE (2) AWET MUDA (21) BIO SYIFA' (2) BREAST (1) BSY (2) BUMIDOTCOM (1) COFFEE (21) COLLAGEN (6) D'ARISHA QAIRA (1) D'HERBS (27) DARA AROMATHERAPY (3) DARA NATURAL HERBS (1) DCL (1) DE BELLA (1) DELIMA (4) DEWY (1) DUNIA HERBS (1) ECR (1) Emilay (2) ERA EDAR (3) FACE MASK (3) FASHION (1) FELLINA BEAUTY (2) FEREENA (4) FINAQISTA (1) FORTUNE RESOURCES (2) FZ's HERBS (3) GAMAT eMAS (1) GIFFARINE (13) HARGA RUNTUH (1) HEIGHT UP (1) HERBA WANITA (2) HOUSEHOLD (2) HPA (2) HR MARKETING (5) IPCD (1) IRICH (2) IZ (4) IZEARA (1) JAMU JELITA (1) JAMU RATU MALAYA (6) JERSLIN (2) K-WHITE38 (1) KOLAGEN (32) KONGSI MAKLUMAT (3) KOSMETIK (44) KULIT (116) LANGSING (51) MAVELLOUS (2) MEGAH PERAWAN (5) MINSYAM (3) MISTINE (1) NAK SIHAT (44) NATASYA (1) NOVA (1) NURBEAUTYLINE (3) NURIZ (1) ORANG KAMPUNG (2) PANTIES (1) PAYUDA (14) PEMAKANAN SUNNAH (1) PENCUCI WANITA (10) PERAPIAN HARIAN (1) PERKASA (14) PERSADA (5) PINKISH (4) PINTAR (11) Power bank (2) PRODUK FIR (6) PRODUK THAI (45) PUTIH (1) RADIANCE SIGNATURE (1) RAMBUT (10) RAWATAN (1) RAWATAN ISLAM (9) RENOWN HERBAL (2) RESDUNG (5) ROYAL (1) SABUN (27) SARANG BURUNG (2) SCRUB (1) SECRETLEAF (6) SEDAPMALAM (58) SENDAYU TINGGI (15) SERI DEWI MALAM (1) SERI MAHKOTA DEWA (7) SERI WAJAH (2) SET BERSALIN (1) SIREHEMAS (4) SMART HERBS (2) SNE (1) SPA SALT (1) TANAKA (1) TESTIMONI (9) TREENEA (1) TRISIXTY (1) TUALA WANITA (1) USHINE (2) V ASIA (13) VIDA BEAUTY (1) VITAMIN (2) WANGIAN (8) WHITE BEAUTY PERFECT (4) WONDER GLOW (2) ZMASHA (3) ZOFEA (1)

Followers

Monday, December 29, 2014

AMIRNA PLUS TABLET



HARGA PASARAN: RM45.00/30BIJI



《 INGIN MENAMBAT HATI SUAMI??? 》

90% wanita menghadapi masalah hubungan INTIM,payudara KENDUR, RAHIM JATUH, KEPUTIHAN dan paling DIBUAT TIDAK ENDAH ialah masalah KOMUNIKASI dengan suami selepas melahirkan cahaya mata.


AMIRNA PLUS TABLET ini akan menjadikan suami anda GEMBIRA dengan isteri KETAT MANTAP PERAWAN walau selepas melahirkan 4 cahaya mata.
Masalahnya ialah ramai isteri tidak sedar hubungan semakin HAMBAR kerana suami BERDIAM diri dan hanya "REDHA" aje dengan keLONGGARAN isteri.Kami mampu menjadikan wanita kembali PERAWAN seperti anak DARA.MISS V KETAT sePANTAS 3 HARI!!dan sebagai BONUS PAYUDARA MAKIN MONTOK, PERUT MAKIN KEMPIS dan BERGELORA!!


Ramuan kandungan APT
- Buah manjakani
- kacip fatimah
- bunga pakma
- daun sirih- Akar Kayu

Hanya yang TERBAIK untuk wanita diluar sana.. HALAL dan di JAMIN 100% berkesan, memang tak rugi utk mendaptkan kembali suasana di hari malam pengantin anda.Inilah rahsia bidan kedah…warisan turun-temurun.TAK RUGI mencuba
Sekali cuba pasti nak lagi..



Amirna Plus Tablet adalah ubat tradisional sediaan dari herba semulajadi untuk kesihatan dalaman wanita sejak dari tahun 1913. Ia dirumus dari campuran herba : Corton Caudatum, Helicteres Isora & Trachyspermumza Ammi Amirna Plus Tablet berkesan membantu mengatasi masalah khususnya untuk wanita yang sudah berkahwin ataupun yang masih dara. 

**Masalah Keputihan 
**Masalah Senggugut 
**Dapat merapatkan pangkal rahim 
**Mencantikkan payudara (Gebu/Montok) 
**Diambil sebagai rawatan selepas bersalin dengan mempercepatkan proses pemulihan dan membantu mengetatkan otot vagina
 **Meningkatkan kepuasan seksual dengan 
**menguatkan otot kemutan 
**Membantu membersihkan faraj selepas haid dan bersalin 
**Menguatkan otot tubuh serta menambah tenaga badan



Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.


1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis)

ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-kadang diikuti oleh pendarahan.Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.

-Makan 1 biji 3 kali sehari
-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam.
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)


2.Sengugut (Dysmenorrhoea) 

Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)


3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj

Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.
Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.
Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).
Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya –


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Pil dimasukkan kedalam faraj seminggu sekali atau mengikut keperluan)


4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)

Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.
Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.
Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)


5.Rawatan Selepas Bersalin


Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.
Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.
Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.
Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.
Amirna Plus Tablet :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama 3 minggu secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam.
(Pil dimasukkan kedalam faraj seminggu sekali atau mengikut keperluan)


6)Meningkatkan Kepuasan Seksual

Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.
Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.
Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)


7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid

Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.
Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.
Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.


-Makan 1 biji 3 kali sehari
(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam
(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)



AWAS: Dilarang perempuan mengandung menggunakannya .Anak dara tidak dibenarkan memasukkan pil ke dalam faraj.


KELEBIHAN ARMINA PLUS TABLET

1. Keputihan hilang serta merta..
2. Menyegarkan badan
3. Memberi tenaga
4. Mengetatkan pangkal rahim(selepas 6jam pengambilan)
5. Menggebu dan memontokkan payudara..
6. Melancarkan haid
7. Mengatasi masalh buasir
8. Membanyakkan susu badan
9. Mengatasi masalah urat saraf (lenguh2, sakit lutut, sakit tumit. Selepas 2 jam pengambilan..



DAPAT MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH BERIKUT:~


~keputihan hilang dgn serta merta...
~ segarkan tubuh badan dari keletihan...
~memantapkan payudara gebu dan montok.....
~mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan....
~ membantu kaum wanita memiliki keupayaan seks yg kuat....
~merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
~melancarkan peredaran haid teratur....
~menambah susu ibu yg menyusu....
~mengatasi masalah buasir....
~mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf(sakit tumit,lutut& lengguh2 badan)...In Syaa Allah,,selepas 2 jam pengambilan....




TESTIMONI ARMINA PLUS TABLET







HARGA BORONG SILA WASSAP 0195417696

Thursday, November 20, 2014

MAVELLOUS XLITE



HARGA PASARAN RM88.00/12SACHETS
HARGA TAWARAN: RM70.00
POSTAGE RM6 SMNJG/RM10SS




BUANG LEMAK DEGIL DALAM MASA 7 HARI SAHAJA
SEGELAS SAHAJA SEHARI, RAMAI DAH BERJAYA!!!

Hanya serendah RM88, anda mampu turun 5-7kg
Bukan cakap kosong, ramai yang dah berjaya

Antara kisah kejayaan pengguna kami
✔ baju lama-lama muat kembali
✔ dulu beli baju xxl, sekarang muat saiz "M"
✔ kawan2 ofis mula tegur badan dah tak macam pelampung

Produk Gerenti Jadi!!! MaVellous jenama pelopor dalam Stem Sel Tumbuhan di Malaysia memperkenalkan MaVellous Xlite, formula terlengkap Pengurusan Berat Badan berasaskan PhytoCellTec Malus Domestica (Sel Stem Apple), Ekstrak Green Coffee, White Kidney Beans, L-Carnithine, Citrus Aurantium, Garcinia Cambogia, Wheatgrass dan Fiber larut. MaVellous Xlite terbukti dapat menurunkan berat badan dengan mudah, cepat dan selamat. Bertindak dengan lima cara :
1. Meningkatkan Kadar Metabolisma
2. Menyahtoksin
3. Menghalang Penyerapan Karbohidrat
4. Mengurangkan Selera Makan
5. Melawaskan Pembuangan Air Besar
6.Membakar Lemak



Dan ramai pelanggan yang telah turun berat badan. Lihat Testimonihttp://on.fb.me/ThiDQT

Testimoni : http://goo.gl/FBzScO





HARGA BORONG SILA SMS@WASSAP 0195417696

6INCH BODY SERUM





TIDAK PANAS !
TIDAK MELEPUH !

TIDAK MENGGANGGU ORANG SEKELILING DENGAN BAU YANG KUAT !

Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
Stem Cell Formula

Produk 100% Bebas bahan kimia
Produk 100% Bebas Paraben
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
Menghilangkan parut & selulit lama
100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.

6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!


Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.

SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.

CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch bo
dy serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 



“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa



## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …





Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!