Followers

Labels

***BELIAN JIMAT*** (4) 1001 (4) A.LAZO PERFECT CARE (2) ANUGERAH (5) ATIKA BEAUTY (1) AUNEW (1) AURA (8) AWET MUDA (23) B.MAGIC (2) BIO SYIFA' (2) BSY (2) BUMIDOTCOM (1) CATALYST (2) COFFEE (36) COLLAGEN (4) D'ARISHA QAIRA (1) D'HERBS (27) DARA AROMATHERAPY (3) DARA NATURAL HERBS (1) DB BEAUTY (1) DCL (4) DE BELLA (1) DELIMA (4) DNAVECHEE (4) DUNIA HERBS (1) Emilay (2) ERA EDAR (3) FACE MASK (2) FASHION (1) FELLINA BEAUTY (2) FEREENA (3) FINAQISTA (1) FORTUNE RESOURCES (3) FZ's HERBS (4) GAMAT eMAS (1) GIFFARINE (13) HARGA RUNTUH (1) HOUSEHOLD (2) HPA (2) HR MARKETING (5) IRICH (2) IZ (6) JAMU JELITA (1) JAMU RATU MALAYA (6) JERSLIN (2) JIMAT PETROL (1) KOLAGEN (47) KONGSI MAKLUMAT (3) KOSMETIK (47) KULIT (136) LANGSING (63) MAGNETIC AURA (1) MATA (1) MEGAH PERAWAN (5) MINSYAM (3) MONOPOD (1) NAK SIHAT (53) NATASYA (1) NOVA (1) NURBEAUTYLINE (3) NURIZ (1) ORANG KAMPUNG (2) PANTIES (1) PAYUDA (17) PEMAKANAN SUNNAH (1) PENCUCI WANITA (10) PERAPIAN HARIAN (1) PERKASA (15) PERSADA (7) PINKISH (4) PINTAR (19) Power bank (2) PRODUK FIR (6) PRODUK THAI (46) RAMBUT (11) RAWATAN (1) RAWATAN ISLAM (10) RENOWN HERBAL (2) RESDUNG (5) SABUN (32) SARANG BURUNG (4) SECRETLEAF (6) SEDAPMALAM (60) SENDAYU TINGGI (15) SERI DEWI MALAM (1) SERI MAHKOTA DEWA (7) SERI WAJAH (2) SET BERSALIN (1) SHERB (2) SIREHEMAS (5) SMART HERBS (5) SNE (1) SOFTFEA (1) SPA SALT (1) TANAKA (1) TESTIMONI (9) TREENEA (1) TRISIXTY (1) TUALA WANITA (1) USHINE (2) V ASIA (12) VIDA BEAUTY (1) VITAMIN (2) WANGIAN (9) WHITE BEAUTY PERFECT (4) WONDER GLOW (2) ZMASHA (11)

Saturday, November 20, 2010

TESTIMONI: TANYAPORN -PUERARIA MIRIFICA




Testimoni :





Mereka Berjaya !!





Apa Pula Kata Mereka
Yang Menggunakannya ?


PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)


PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.


PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya

PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:


PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....


PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...


PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...


PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.


PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri


PENGGUNA 10 : kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.


PENGGUNA 11 : Ginea - wah..wah..best..kali ni makan ikut saranan baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.


PENGGUNA 12 : Erin - kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih !!


PENGGUNA 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe


PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih..


PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih


PENGGUNA 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee


PENGGUNA 17 : Sya : hehe malu plak.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..


PENGGUNA 18 : 013-28****9: yaya, seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..






15 comments:

  1. baru order..tak sabarnya nak makan.harap2 berjaya..makn selepas sarapan ye??

    ReplyDelete
  2. ya dik...ambik slepas sarapan. nnt leh share testm yer...

    ReplyDelete
  3. baru order 2 btol.satu btol rm45..sgt2 murah nk compare dgn kedai online yg lain.mula tu risau jgk takut2 tiruan.so,call aura17 taya kenapa murah sgt.dia ckp,dia dpt direct dr thailand.hrp2 aura17 jujur dgn kita,sbb niat customer ni btol2 makan nk nampakkan hasil..tak sabar nih nk tgk hasil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wife i makan capsule ni jgk hrga pon sama. nothing imporved

      Delete
  4. nak tumpang tanye skit sbelum purchase produk..i tgh breastfeed, baru je 2week deliver, ceaserean la..boleh mkn pil skarang ke atau kena tunggu tempoh tertentu?sebab breast i nampak sagging sgt nie..plus ada tak produk yg dpt balance breast size yg tak sama?terima kasih

    ReplyDelete
  5. kak nk tanya. sy dh amik sebulan lebih tp x brapa nk nmpk perubahan pd pyudara sy. effectnya mmg lmbt ye pd sesetengah org?

    ReplyDelete
  6. kalau masih breastfeed ank, boleh ke amik ni?

    ReplyDelete
  7. noormie survey harga.. kat blog ni yg paling murah... kak, noormie nak order mcm mana?

    ReplyDelete
  8. sy nk tanya brapa RM yer? Ada buat penghantaran d pj?kl?
    details pls...amiey_pg@Yahoo.com

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. salam..saya nak order.macam mana ye?

    ReplyDelete
  11. Salam.....saya mmg puas hati dgn prodak ni...walaupun kali pertama pgunaan ada masalah sikit kerana silap cara makan nya...sekarang sya masih mgamal kan prodak ni kerana hasil nya mmg cepat pada tindak balas hormon sya...kulit syajadi gebu, pecah kulit di tumit kaki hilang, kulit wajah lebih npk tegang dan kemerahan wlaupun umur sudah 37 tahun dan payu dara sya mula menegang ketika mgambil prodak ni dlm masa 14 hari....3 botol telah sya guna...insallah sya akn cuba setia pada prodak ni sekira nya hasil nya baik tuk diri sya dan suami happy...

    ReplyDelete
  12. Salam, alhamdulillah. Mmg sgt puas hati dengan produk ni.Botol pertama tapi sudah menampakkan kesan yang positif. Insyaallah...berminat nak oder lagi nnt.

    ReplyDelete
  13. Salam... kak brp harganya ye... ada kesan sampingan x...

    ReplyDelete

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!