Labels

***BELIAN JIMAT*** (4) 1001 (4) A.LAZO PERFECT CARE (2) ANUGERAH (5) ATIKA BEAUTY (1) AUNEW (1) AURA (7) AURAWHITE (2) AWET MUDA (23) B.MAGIC (2) BIO SYIFA' (2) BREAST (1) BSY (2) BUMIDOTCOM (1) CATALYST (2) COFFEE (25) COLLAGEN (6) D'ARISHA QAIRA (1) D'HERBS (27) DARA AROMATHERAPY (3) DARA NATURAL HERBS (1) DB BEAUTY (1) DCL (4) DE BELLA (1) DELIMA (4) DEWY (1) DUNIA HERBS (1) Emilay (2) ERA EDAR (3) FACE MASK (3) FASHION (1) FELLINA BEAUTY (2) FEREENA (4) FINAQISTA (1) FORTUNE RESOURCES (3) FZ's HERBS (3) GAMAT eMAS (1) GIFFARINE (13) HARGA RUNTUH (1) HEIGHT UP (1) HOUSEHOLD (2) HPA (2) HR MARKETING (5) IPCD (1) IRICH (2) IZ (6) JAMU JELITA (1) JAMU RATU MALAYA (6) JERSLIN (2) JIMAT PETROL (1) K-WHITE38 (1) KOLAGEN (33) KONGSI MAKLUMAT (3) KOSMETIK (47) KULIT (126) LANGSING (55) MATA (1) MAVELLOUS (2) MEGAH PERAWAN (5) MINSYAM (3) MISTINE (1) MONOPOD (1) NAK SIHAT (50) NATASYA (1) NOVA (1) NURBEAUTYLINE (3) NURIZ (1) ORANG KAMPUNG (2) PANTIES (1) PAYUDA (15) PEMAKANAN SUNNAH (1) PENCUCI WANITA (10) PERAPIAN HARIAN (1) PERKASA (15) PERSADA (6) PINKISH (4) PINTAR (19) Power bank (2) PRODUK FIR (6) PRODUK THAI (45) PUTIH (1) RADIANCE SIGNATURE (1) RAMBUT (11) RAWATAN (1) RAWATAN ISLAM (9) RENOWN HERBAL (2) RESDUNG (5) SABUN (32) SARANG BURUNG (2) SCRUB (1) SECRETLEAF (6) SEDAPMALAM (58) SENDAYU TINGGI (15) SERI DEWI MALAM (1) SERI MAHKOTA DEWA (7) SERI WAJAH (2) SET BERSALIN (1) SHERB (2) SIREHEMAS (5) SMART HERBS (5) SNE (1) SPA SALT (1) TANAKA (1) TESTIMONI (9) TREENEA (1) TRISIXTY (1) TUALA WANITA (1) USHINE (2) V ASIA (13) VIDA BEAUTY (1) VITAMIN (2) WANGIAN (9) WHITE BEAUTY PERFECT (4) WONDER GLOW (2) ZMASHA (11) ZOFEA (1)

Followers

Sunday, May 6, 2012

COCOA COLLAGEN POWER PLUS


KINI DENGAN PACKING BARU

1 SET (3KOTAK/30SACHET) ~  
RM 50.00 (TERMASUK POS SMNJG)

BELI 1OSET X RM36.00 (BLM MSK POS)


BOLEH KONGSI DGN KWN2, ADIK-BERADIK @ BLH JUAL...

LEBIH MURAH...LEBIH JIMAT....
Kembalikan Keremajaan Wanita

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.
Koko Pracampuran, adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen: Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
Kacip Fatimah: Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
Lobata: Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
Krimer bukan tenusu: Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
Dextrose monohydrate: Melambatkan proses penuaan
Oligo saccharide: Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

Kebaikan dan khasiat Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-
Menjadi SUPER POWER …
Mengetatkan vagina
Yang monopous insyaallah ada pelincir
Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
Hubungan suami isteri lebih intim …(luar biasa …. Pempaham la segan lak)
Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
Tambah air susu bg yg menyusu
Bantu mengecutkan rahim
Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)
Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar –> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalam
Kulit mulus, gebu
Jerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragat
Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Body menggeleber lepas kurus … push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2…
Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Khasiat CCPP bagi anak dara:-

Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar –> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalam
Kulit mulus, gebu
Jerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragat
Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Naik seri pengantin …
Body menggeleber lepas kurus … push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2…
Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
Muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Cara Pengambilan:
Bancuh dengan air panas supaya serbuk benar2 larut, kemudian barulah ditambah air supaya menjadi suam untuk diminum. Seelok2nya setengah jam sebelum sarapan pagi. Boleh juga diambil dua kali sehari pagi & petang. Tetapi, sekali sehari sudah memadai untuk mendapat hasil yang diingini.

Pesanan penting!!

Pastikan byk minum air kosong/masak..
2 liter – 2.5 liter !!
air make sure at least 8 gelas sehari. Saranan doktor tu. Yang ada diabetis memerlukan lagi banyak air.

Cara pengambilan

Cadangan 1x sehari. Nak 2x pun ok ,no problem. Tapi sy selalu igtkan customer … jgn harapkan CCPP sebagai 1 program diet, Coz tak semua testimoni dapat penurunan kg. Yang ada high water retention je berjaya. Kalau leh jangan amik lepas meal. Amik sebelum meal.
Apa Kelebihan Kolagen ?

Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen dalam :
1) Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan.
2) Memastikan keanjalandan kesegaran kulit.

Mari kita lihat kadar penyusutan di bawah :
Jangkaan kadar kehilangan kolagen
* Umur 25 tahun ~ 1.5%
* Umur 45 tahun ~ 30%


Fakta tentang kekurangan kolagen.

Tua sebelum waktunya??? Adakah anda kelihatan lebih tua sebelum waktunya???
Antara tanda-tanda penuaan sebelum waktunya antaranya :-
● Kulit kusam dan tidak sekata.
● Kedutan di wajah
● Tidak bermaya
● Pigmentasi

● Tidak berseri
Kulit akan mula mengendur apabila usia anda meningkat. Ianya terjadi apabila tubuh badan kekurangan collagen.
Kolagen amat penting dalam tubuh kita untuk pembentukan tubuh manusia, kolagen dapat membentuk KULIT, OTOT, TENDON, KUKU, RAMBUT dan juga TULANG. Penghasilan kolagen mula berkurangan terutamanya selepas usia anda meningkat 25 tahun ke atas.

Toxic dalam badan? Apa kaitannya?

Percaya atau tidak toxic banyak bertapak@terkumpul di dalam perut terutamanya usus besar. Di sinilah punca segala makanan, zat dan khasiat, ubat2an dan makanan tambahan dan air mula diserap oleh usus dan dihantar ke semua anggot badan.
Masalahnya, antara makanan yang kita ambil mempunyai toxic dan jugak ada di antara makanan terperangkap di celah2 usus dan seterusnya bertukar menjadi toxic. kesannya. segala zat. khasiat, ubat2 dan jugak pemakanan tambahan tidak dapat diserap dengan sempurna…. Contoh, ada diantara kita yang makan sampai 2, 3 pinggan tapi belum rasa puas atau kenyang, kenapa? sebab anggota badan masih lagi meminta zat dan khasiat(nutrition). Malangnya nutrition tak dapat sampai ke anggota badan.
Jadi, macam mana nak bagi berkesan? sebelum kita memulakan pengambilan makanan tambahan adalah lebih baik jika kita melakukan proses detoxification, untuk membuang toksik2 dalam badan. Ini termasuk toxic dalam usus besar atau di sebalik lemak.
Cocoa collagen ada peranan ‘men-detox’ …penyingkiran toksid berlebihan dr badan. Camana cara? Melalui air kencing … perpeluhan … najis. Sebab tu tekak kering. Ada proses penyingkiran air masa detox. Bila air disingkirkan … sebab tu kena cover balik air yg hilang 2-3 liter air sehari
“Salah satu faktor segala ubat-ubatan dan jugak pemakanan tambahan adalah disebabkan terdapatnya toxic dalam badan”.


Nikmati kesedapan Coco panas sambil mendapat kesan hebat
& merawat penampilan anda!
Rasa yang sedap, macam mocca drink: chocolate+coffee. Amat sesuai bagi ibu2 yang sibuk di rumah mahupun ditempat kerja. Memberikan tenaga tambahan dan kesihatan dalaman. Wajah anda tidak akan kelihatan letih, malah semakin berseri2 walaupun keletihan membuat kerja di rumah mahupun di ofis. Semakin anda sihat, pasti sentiasa tenang menghadapi hari-hari yang sibuk bersama keluarga.

Siapa Yang Patut Minum Cocoa Collagen ni..
  • Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
  • Yang belum dan sudah berkahwin, boleh diambil dari umur 20 tahun ke atas
  • Mereka yang sibuk dan inginkan tenaga tambahan
  • Ibu-ibu yang lepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)

• Ibu2 yang sedang mengandung dilarang minum ya, boleh ambil selepas bersalin
• Time period pun boleh minum CCP
• Bagi ibu2 yang breastfeed, jangan risau.. boleh minum CCP ni
• Dan yang paling penting ianya merupakan produk HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan


TESTIMONI
onie

Saya minum Cocoa Collagen Power Plus ni bagus la,saya kerap buang angin...kencing lawas..badan saya rasa segar.Nampak la perbezaannya.Sebelum ni tumit kaki saya pecah-pecah..betul kata kawan saya tu...lepas saya amalkan tumit kaki saya nampak bersih...xde lagi pecah-pecah tu..x menyesal saya minum cocoa ni.

Kak Nur:
Betul tu... kak nur rasa macam nak minum selalu jer...actually kak nur ni memang malas kalau bab2 nak bancuh air ni...tp sejak beli Cocoa Collagen ni kan...sehari sampai 2 kali minum...rajin la plak..memang sedap sangat...perubahan yang kak nur rasa...masa buat keje... badan x rasa letih..kulit pun rasa halus cam kulit baby jer...memang best la...ni tengah pantau la apa lagi perubahan seterusnya.

Hamba ALLAH:
Thank u, lepas minum Cocoa Collagen ni selama seminggu,saya dpat rasakan keinginan untuk melakukan hubungan intim dengan suami kembali membuak. Selepas melahirkan 3 orang anak di tambah dengan penat bekerja,keinginan untuk melakukan hubungan intim seolah hilang.Tapi selepas minum Cocoa Collagen dengan izin ALLAH, Alhamdulillah dapatlah saya menjalankan tanggungjawab yang penting ini. Thanks.

TESTIMONIAL (drink Cocoa Collagen 4 one week.)
-Breast macam besar & bulat...baju kebaya aku kat bahagian dada tu jadi ketat,laki aku pun terkejut.
-Muka glowing..x tau la ni perasaan sendiri ke???yang nyatanya aku x payah pakai beauty cream/collagen cream dan ramai member2 tegur perubahan aku..

Testimonial
akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....YANG PALING BEST....!!!MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asyik teka 20 jer...)hihi..padahal umur dah 24...wakakakaaa....

Nadia
Nadia says:" kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimonial
Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimonial
malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimonial
cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket...tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi...tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer...ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh...sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok...tapi mmg sedap hang...aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur...apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la....lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin...tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu...lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot...lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang....hahahha...panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku...aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .Testimonial
So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar"

shahida
Selepas mengamalkan selama 1 bulan parut dan jerawat semakin berkurangan. Kulit wajah saya semakin cantik. Bukan tu je tenaga saya semakin bertambah; saya x mudah lesu mcm dulu. Malam bersama suami menjadi lebih bermakna...hehe..

Saya minum cocoa colagen ni sbb nk gebukan kulit dan hilangkan parut jerawat di muka saya. Pada mulanya saya tak berapa yakin sgt keberkesanan cocoa colagen ni. Sbb dah mcm mcm sy cuba.. gimick je lebih. Tapi x nampak kesan. Lain pula cocoa ni. Sbb harganya berpatutan sy x kisah la mencubanya.

No comments:

Post a Comment

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!