Labels

***BELIAN JIMAT*** (4) 1001 (4) A.LAZO PERFECT CARE (2) ANUGERAH (5) ATIKA BEAUTY (1) AUNEW (1) AURA (7) AURAWHITE (2) AWET MUDA (23) B.MAGIC (2) BIO SYIFA' (2) BREAST (1) BSY (2) BUMIDOTCOM (1) CATALYST (2) COFFEE (25) COLLAGEN (6) D'ARISHA QAIRA (1) D'HERBS (27) DARA AROMATHERAPY (3) DARA NATURAL HERBS (1) DB BEAUTY (1) DCL (4) DE BELLA (1) DELIMA (4) DEWY (1) DUNIA HERBS (1) Emilay (2) ERA EDAR (3) FACE MASK (3) FASHION (1) FELLINA BEAUTY (2) FEREENA (4) FINAQISTA (1) FORTUNE RESOURCES (3) FZ's HERBS (3) GAMAT eMAS (1) GIFFARINE (13) HARGA RUNTUH (1) HEIGHT UP (1) HOUSEHOLD (2) HPA (2) HR MARKETING (5) IPCD (1) IRICH (2) IZ (6) JAMU JELITA (1) JAMU RATU MALAYA (6) JERSLIN (2) JIMAT PETROL (1) K-WHITE38 (1) KOLAGEN (33) KONGSI MAKLUMAT (3) KOSMETIK (47) KULIT (126) LANGSING (55) MATA (1) MAVELLOUS (2) MEGAH PERAWAN (5) MINSYAM (3) MISTINE (1) MONOPOD (1) NAK SIHAT (50) NATASYA (1) NOVA (1) NURBEAUTYLINE (3) NURIZ (1) ORANG KAMPUNG (2) PANTIES (1) PAYUDA (15) PEMAKANAN SUNNAH (1) PENCUCI WANITA (10) PERAPIAN HARIAN (1) PERKASA (15) PERSADA (6) PINKISH (4) PINTAR (19) Power bank (2) PRODUK FIR (6) PRODUK THAI (45) PUTIH (1) RADIANCE SIGNATURE (1) RAMBUT (11) RAWATAN (1) RAWATAN ISLAM (9) RENOWN HERBAL (2) RESDUNG (5) SABUN (32) SARANG BURUNG (2) SCRUB (1) SECRETLEAF (6) SEDAPMALAM (58) SENDAYU TINGGI (15) SERI DEWI MALAM (1) SERI MAHKOTA DEWA (7) SERI WAJAH (2) SET BERSALIN (1) SHERB (2) SIREHEMAS (5) SMART HERBS (5) SNE (1) SPA SALT (1) TANAKA (1) TESTIMONI (9) TREENEA (1) TRISIXTY (1) TUALA WANITA (1) USHINE (2) V ASIA (13) VIDA BEAUTY (1) VITAMIN (2) WANGIAN (9) WHITE BEAUTY PERFECT (4) WONDER GLOW (2) ZMASHA (11) ZOFEA (1)

Followers

Saturday, April 9, 2011

AS BEAUTY 3IN1 SET



HARGA PASARAN : RM120.00 (POS FREE)
TRIAL SET: RM50.00 (TAMBAH RM6 UTK POS)

JUGA DI JUAL SECARA BERASINGAN:

Night Cream: RM42.00



Day Cream:RM42.00


Beauty Soap:RM45



Produk As Beauty diformulasikan menggunakan air dan lumpur dari gunung berapi. Air dr gunung berapi ini mengandungi belerang atau sulfur semulajadi yang sgt membantu dalam mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat dan parut jerawat.

Ia sangat sesuai utk semua jenis kulit dan semua jantina.....
As Beauty juga...
  • Tidak menggelupaskan kulit
  • Tidak menyebabkan kulit menjadi nipis

  • Telah DILULUSKAN oleh KKM (nombor KKM : KKM NOT 101102420K)

  • Setiap set mengandungi:

  • Vitamin E Soap (menghilangkan sel-sel mati dan kesan parut pada kulit wajah),
  • Day Cream (menghaluskan kulit dan bertindak sbg krim pelindung UV), dan
  • Night Cream (membuang sel-sel mati, noda hitam, parut jerawat, memutih, menggebu dan menghaluskan kulit wajah)

Cara-cara2 penggunaan Produk AS Beauty 3 in 1 set.

- Cuci muka dengan sabun AS Beauty sekurang-kurangnya
dua kali sehari .
- Krim putih (Night Cream) di gunakan pada malam hari
untuk merawat wajah.
- Krim kuning (Day Cream) di gunakan pada siang hari
sebagai alas bedak/melindungi dari sinaran cahaya UV.
- Dalam masa 4 - 7 hari, kulit muka akan kelihatan putih dan
berseri.
- Produk AS Beauty sesuai di gunakan untuk semua jenis
kulit.
- Produk AS Beauty dapat merawat wajah secara semulajadi
dalam masa yang pendek.

Faedah - faedahnya

- memutihkan wajah.
- Menghilangkan jeragat, jerawat dan bekas jerawat.
- Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah.
- wajah kelihatan cerah dan berseri secara semulajadi.



TESTIMONI

Produk ini sangat ringkas.....hanya ada 3 item sahaja iaitu sabun pembersih, krim siang dan krim malam....sangat ringkas dan mudah cara penggunaannya.....tetapi sangat berkesan....

Kak insyi sendiri dah guna produk ni for almost 2 weeks.....bila tgk kulit muka kwn akak yg sblm ni merah2 dengan jerawat dan kesan parut.....dah jadi bersih dalam masa yang singkat!!!

so....akak pun cubalah jugak produk ni....ye la...mana bley kan tgk member dah cun........jeles ler....

kulit akak jenis yg sensitif....bila mengandung.....konpem byk jerawat kuar + kulit jd sunburn . sblm ni, akak guna 2 jenama produk kecantikan yg terkenal.....both brands mmg berkesan dan memutihkan kulit.....tetapi kesannya slps itu, kulit akak jd nipis dan over sensitive plak.....huhuhu.....sbb proses pengelupasan yg berlaku semasa guna 2 produk terkenal tu...

but, bila akak guna As Beauty ni.....parut dah pudar dah....jerawat yg ada sebijik kuar sblm ni sbb hormon tak stabil pun...dlm 2 hari lps akak guna produk As Beauty ni, ia kecut dan takde kesan parut.....

tp....akak tak terfikir plak nak ambik gambar sblm dan slps guna produk ni....sbb actually tak terfikir pun nak jual.....but then, bila tgk ramai kwn2 kat sekolah tu yg guna dan kulit berubah jd lebih baik slps 1-2 mggu penggunaan, so...akak + beberapa kwn kat sekolah....decide utk jd agen produk ni sbb ia masih belum meluas di pasaran...

TESTIMONI dari FB....

Ija Zain salam, saya ijazain dari perak tengah,telah mencuba produk Asbeauty hasilnya memuaskan tahniah untuk Asbeauty.

Marie Arthur as beauty mmg berkesan...dlm mse 2-3 hari ea trus berkesan.

Abu Al-Sebauhi Pernah satu ketika dulu isteri saya mengalami wajah yang bertompok gelap, maka saya telah mencuba beberapa jenama yang "MAHAL" yang selalu di iklankan di media Tv, Surat Khabar internet. Hasilnya hanya membuang duit (RM) dan tidak ada perubahan pada raut wajah isteri saya..sehingga saya telah di perkenalkan oleh En.Azh...an Md.Nor tentang produk ini (AsBeauty) hanya dalam masa 1 minggu ++ wajah isteri saya cerah semula dan tidak ada lagi "Tompok Hitam", mulai dari itu saya terus menjual produk ini dan telah manjadi Pengedar jajahan dimana telah banyak menyelamatkan wajah Wanita yang gelap. Terima Kasih AsBeauty

Azhan Noor As Beauty kini mendapat kelulusan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan

Status Product Notified Number:
Product Ref No. Notification No. Product Name Valid
2010090003678-P NOT101103272K As Beauty Day Cream 22/11/2012
2010090003687-P NOT101103172K As Beauty Night Cream 19/11/2012
2010090000617-P NOT101102420K As Beauty Soap 11/11/2012





AS Beauty di Harian Metro ( sabtu 18 dis 2010 )

AS Beauty di Harian Metro ( sabtu 18 dis 2010 )

AS Beauty di Harian Metro ( Rabu 26 januari 2011 )

AS Beauty di Harian Metro ( Rabu 26 januari 2011 )

AS Beauty di Mingguan Wanita ( 28hb Januari - 3 Februari 2011 )

AS Beauty di Mingguan Wanita ( 28hb Januari - 3 Februari 2011 )

4 comments:

  1. akak sy berminat dgn produk ini.. untuk trial set x de ke akak?

    ReplyDelete
  2. produk ni memang berkesan..sy telah mencubanya dan sekarang membuat jualan secara online..sesiapa yg nk tnya lebih lanjut blh add sy kt fb..yusnizayati yasin..good try!!

    ReplyDelete
  3. macam mana nak beli secara online ?

    ReplyDelete
  4. produk ni made in mana?semua tulis pngedar.manufacterer dr mne?

    ReplyDelete

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!